Languages:

How it works

‘Voor mensen met ideeen’

Code 06 is expert op het gebied van concept & business development. Heb je een idee voor een nieuw product of nieuwe dienst en weet je niet welke stappen je moet zetten om te kunnen starten met dat idee dan kan Code 06 je verder helpen.

Onze unieke methode voor concept & business development zorgt ervoor dat jij snel vooruit gaat. ‘Go forward faster’ is onze missie. Wij willen ‘idee dragers’ helpen om succesvolle diensten en producten in de markt te zetten.

Samenwerken, inspireren en daadkracht vormen de basis van Code 06. Studenten, experts, adviesraden, partners, potentiële klanten, leveranciers en investeerders werken nauw met elkaar samen om te werken aan innovaties.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op en stuur een bericht naar info@code06.nl

‘Studenten’

Code 06 zet multidisciplinaire teams met talentvolle en ondernemende studenten in. Deze team ontwikkelen de concepten en hebben intensief contact met de opdrachtgever, de adviesraad, experts, potentiële klanten, leveranciers, investeerders en producenten.

Teams starten met een briefing en gaan daarna keihard aan het werk om in een korte tijd een nieuw product of nieuwe dienst te ontwikkelen.

Lijkt het jou leuk om in een Code 06 team te werken stuur dan een brief met cv naar team@code06.nl . Wie weet ontwikkel jij het idee van de toekomst.

 

 

Loading…
team

Impressies

jouwstraat_team_bewerkt-thumbIMG_0413-thumbIMG_0525-thumbIMG_7887bw-thumbIMG_8444-thumbIMG_8518-thumb