Languages:

Partners

Code 06 werkt met partners die expert zijn op het gebied van human resources, accountancy, recht, financiering, ict, webdevelopment etc.. Wij betrekken partners in een vroeg stadium om zo de kennis, ervaring en het netwerk van onze partners te kunnen inzetten bij het ontwikkelen van nieuwe concepten.

 

abn

Zoekt u een zakelijke financiering? Ontdek in een paar stappen welke zakelijke lening past bij de situatie van uw onderneming. Zo vindt u altijd de juiste financiering voor uw bedrijf.


Lees meer...

plas

Bij PlasBossinade advocaten, notarissen, belastingkundigen en bedrijfsadviseurs in Groningen vindt u juristen en adviseurs met Passie voor uw Belangen. Belangen van ondernemers en ondernemingen, overheden en instellingen, en particulieren, in Noord-Nederland en daarbuiten. 

Lees meer...

mach3

Mach3Builders ontwikkelt websites, webwinkels en digitale nieuwsbrieven voor zelfstandige creatieven en creatieve bureaus. Wij zetten grafische ontwerpen om naar een werkende website en adviseren zowel het bureau als de eindgebruiker voor het beste eindresultaat. 

Lees meer...

groningen

Wilt u een bedrijf beginnen en zoekt u praktische informatie voor starters? Voor deze en alle andere startersvragen kunt u aankloppen bij de afdeling Economische Zaken van de Gemeente Groningen. 

Lees meer...

kpmg

Ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd. KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. 

Lees meer...

randstad

Randstad heeft een uitgebreid aanbod aan diensten dat u verder helpt met uw organisatie. Ad-hoc of strategisch? Wij hebben het antwoord!

Lees meer...

bossers

Bossers & Cnossen is sinds de oprichting in 1987 uitgegroeid tot één van de grootste hardware- en diensten leveranciers voor de non-profit en de (groot) zakelijke markt in het noorden van ons land.

Lees meer...

benl

B&L is toonaangevend in stand- en tentoonstellingsbouw. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers die zich opvallend presenteren op nationale en internationale beurzen en tentoonstellingen. 

Lees meer...

hires

Of het nu gaat om een grote poster, het aankleden van een evenement of het inpakken van een gebouw of auto. Voor grote fullcolour producties bent u bij ons aan het goede adres.

Lees meer...

hof

HOF hecht veel waarde aan de ideeën van u als klant. We gaan met u een gesprek aan om uwwensen, ideeën en verwachtingen door te nemen. Dit zijn namelijk de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd event.

 

Lees meer...

logo-randstad-met-briefjes-thumb

Impressie

jouwstraat_team_bewerkt-thumbIMG_0413-thumbIMG_0525-thumbIMG_7887bw-thumbIMG_8444-thumbIMG_8518-thumb